mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: appartementsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie appartementsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Vereniging van eigenaars van huisjes in vakantiepark. Zonpanelen. Besluit tot verwijdering van de zonpanelen in strijd met de redelijkheid en billijkheid?

16 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Vereniging van eigenaars van huisjes in vakantiepark. Zonpanelen. Besluit tot verwijdering van de zonpanelen in strijd met de redelijkheid en billijkheid?

De Rechtbank Midden-Nederland heeft op 7 augustus 2019 uitspraak gedaan over de vraag of het besluit van de VVE [...]

VVE. Verklaring voor recht. Horecaverbod. Uitleg van de splitsingsakte.

9 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Verklaring voor recht. Horecaverbod. Uitleg van de splitsingsakte.

De Rechtbank Amsterdam heeft op 26 juli 2019 uitspraak gedaan over de uitleg van de splitsingsakte ten aanzien van [...]

Appartementsrecht. VVE. Uitleg van het splitsingsreglement. Het nieuwe afrekensysteem van stookkosten met behulp van individuele warmtemeters is in strijd met het splitsingsreglement.

1 september 2019|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. VVE. Uitleg van het splitsingsreglement. Het nieuwe afrekensysteem van stookkosten met behulp van individuele warmtemeters is in strijd met het splitsingsreglement.

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 23 juli 2019 uitspraak gedaan over de vraag of het nieuwe afrekensysteem van stookkosten [...]

VVE. Onderscheid tussen gemeenschappelijke gedeelten en privé gedeelten. Uitleg van de akte van splitsing. Is het besluit van de VvE nietig?

26 augustus 2019|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Onderscheid tussen gemeenschappelijke gedeelten en privé gedeelten. Uitleg van de akte van splitsing. Is het besluit van de VvE nietig?

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 20 augustus 2019 uitspraak gedaan over het onderscheid tussen gemeenschappelijke gedeelten en privé gedeelten [...]