mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: appartementsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie appartementsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

Appartementsrecht. Verzoek tot vernietiging van een besluit van de VVE. Gemeenschappelijke tuin. Redelijkheid en billijkheid. Hinder? Overlast?

18 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. Verzoek tot vernietiging van een besluit van de VVE. Gemeenschappelijke tuin. Redelijkheid en billijkheid. Hinder? Overlast?

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 31 juli 2020 uitspraak gedaan over een verzoek tot vernietiging van een besluit van [...]

Appartementsrecht. VVE. Vordering tot verwijdering van balkons. Privacy. Uitzicht. Hinder.

12 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. VVE. Vordering tot verwijdering van balkons. Privacy. Uitzicht. Hinder.

De Rechtbank Amsterdam heeft op 25 augustus 2020 in kort geding uitspraak gedaan over een vordering tot verwijdering van [...]

Appartementsrecht. Procesrecht. Overschrijding van de hoger beroepstermijn voor een verzoek tot vernietiging van een VVE-besluit.

4 oktober 2020|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. Procesrecht. Overschrijding van de hoger beroepstermijn voor een verzoek tot vernietiging van een VVE-besluit.

Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft op 9 september 2020 uitspraak gedaan over de termijn van de hoger beroep voor verzoeken [...]

Appartementsrecht. Vergunning voor een zomerterras bij een restaurant. Is de vergunning in strijd met de APV verleend? Overlast of hinder?

28 september 2020|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. Vergunning voor een zomerterras bij een restaurant. Is de vergunning in strijd met de APV verleend? Overlast of hinder?

De Rechtbank Den Haag heeft op 10 augustus 2020 uitspraak gedaan over de vraag of een vergunning voor een [...]