mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: appartementsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie appartementsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

VVE. Is het besluit over de extra bouwlaag ten onrechte opgeknipt in twee afzonderlijke besluiten? Toestemming. Wijziging van de splitsingsakte. Vereiste meerderheid.

12 november 2019|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Is het besluit over de extra bouwlaag ten onrechte opgeknipt in twee afzonderlijke besluiten? Toestemming. Wijziging van de splitsingsakte. Vereiste meerderheid.

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 8 oktober 2019 uitspraak gedaan over de vraag of het besluit van de VVE [...]

VVE. Verbod het appartement gedeeltelijk als B&B te verhuren rechtsgeldig? Wordt er in strijd gehandeld met de in de splitsingsakte neergelegde bestemming van bewoning?

5 november 2019|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Verbod het appartement gedeeltelijk als B&B te verhuren rechtsgeldig? Wordt er in strijd gehandeld met de in de splitsingsakte neergelegde bestemming van bewoning?

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 17 september 2019 uitspraak gedaan over een verbod om een appartement gedeeltelijk als B&B [...]

VVE. Wijziging splitsingsakte noodzakelijk wegens verbouwing en uitbouw? Goederenrechtelijke wijziging? Besluit VVE nietig?

29 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Wijziging splitsingsakte noodzakelijk wegens verbouwing en uitbouw? Goederenrechtelijke wijziging? Besluit VVE nietig?

Het Gerechtshof Amsterdam heeft op 8 oktober 2019 uitspraak gedaan over de vraag of er een wijziging van de [...]

Appartementsrecht. Lidmaatschap van een VVE. Verplichting om bijdragen te betalen. Gemeenschappelijke kosten. Incasso.

21 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. Lidmaatschap van een VVE. Verplichting om bijdragen te betalen. Gemeenschappelijke kosten. Incasso.

De Rechtbank Midden-Nederland heeft op 28 augustus 2019 uitspraak gedaan over het lidmaatschap van een VvE en over de [...]