mr. Paul Veerman

Specialisatie: ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht

mr. Toon Kool

Specialisatie: appartementsrecht

mr. Melisse Mers

Specialisatie appartementsrecht

mr. Lex Loerakker

Specialisatie: erfrecht en contractenrecht

Recente blog artikelen

VVE. Moet de vloer in appartement worden verwijderd omdat deze niet voldoet aan de geluidsnorm in het splitsingsreglement van de VVE?

29 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Moet de vloer in appartement worden verwijderd omdat deze niet voldoet aan de geluidsnorm in het splitsingsreglement van de VVE?

De Rechtbank Amsterdam heeft op 20 mei 2020 uitspraak gedaan over de vraag of een vloer in appartement moest [...]

VVE. Verlenen van machtiging tot vervangende toestemming tot benoeming administrateur voor de VVE? Redelijke grond voor weigering? Kosten.

22 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Verlenen van machtiging tot vervangende toestemming tot benoeming administrateur voor de VVE? Redelijke grond voor weigering? Kosten.

De Rechtbank Den Haag heeft op 27 mei 2020 uitspraak gedaan over het verlenen van machtiging tot vervangende toestemming [...]

VVE. Zijn de wijzigingen aan het dakterras in strijd met de splitsingsakte? Verplichting tot het herstel van het dakterras in de oude toestand?

15 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor VVE. Zijn de wijzigingen aan het dakterras in strijd met de splitsingsakte? Verplichting tot het herstel van het dakterras in de oude toestand?

De Rechtbank Rotterdam heeft op 2 juni 2020 uitspraak gedaan over de vraag of de wijzigingen aan het dakterras [...]

Appartementsrecht. VVE. Toestemming geweigerd tot het plaatsen van zonnepanelen. Splitsingsreglement. Nietig besluit?

8 juni 2020|Reacties uitgeschakeld voor Appartementsrecht. VVE. Toestemming geweigerd tot het plaatsen van zonnepanelen. Splitsingsreglement. Nietig besluit?

De Rechtbank Gelderland heeft op 15 april 2020 uitspraak gedaan over de vraag of de VVE toestemming mocht weigeren [...]